(021)40440322 – 40440323
صادقیه، خیابان کاشانی، بین اباذر و مهران، ساختمان راز، پلاک ۶۱، بلوک B، طبقه دوم، واحد ۲۰۲
(021)40440322 – 40440323
مدت زمان مطالعه ۸ دقیقه

میکرونیدلینگ مو

مو تاثیر بسیار زیادی در زیبایی چهره دارد و تفاوتی ندارد که شما آقا یا خانم باشید. ریزش مو و طاسی دو مورد از رایج ترین مشکلاتی هستند که می توانند روی سلامت و زیبایی موهای شما تاثیر بسیاری بگذارند. خوشبختانه امروزه راهکارهای بسیاری برای برطرف کردن این قبیل مشکلات وجود دارد که یکی از آن ها میکرونیدلینگ مو است. در رابطه با این راهکار همواره دو سوال مطرح می شود: یکی این که آیا منجر به رشد مجدد مو می شود یا خیر و اینکه آیا به صورت کامل ریزش را درمان می کند یا خیر؟ در پاسخ باید بگوییم که برای هر دو مشکل مطرح شده موثر است و برای تاثیرگذاری کامل عموما در ترکیب با روش های دیگر استفاده می شود. در ادامه مزایا و معایب آن و همچنین دستگاه های مورد استفاده برای میکرونیدلینگ مو را بیشتر بررسی خواهیم کرد.

میکرونیدلینگ مو چیست؟

به عبارت ساده، میکرونیدلینگ یک درمان ریزش مو است که برای تحریک رشد موهای جدید روی پوست سر طراحی شده است. در این روش با استفاده از سوزن هایی ریز، ضربه هایی روی پوست سر زده شده و در نتیجه الگوی رشد بهبود یافته و ریزش برطرف خواهد شد.

میکرونیدلینگ برای اولین بار در دهه ۱۹۹۰ مورد استفاده قرار گرفت و از آن زمان، آن به عنوان یک جایگزین بالقوه یا درمان کمکی برای آلوپسی آندروژنیک و آلوپسی آره آتا استفاده شد.

این روش هنگامی که با پلاسمای غنی از پلاکت ترکیب شود، می تواند برای ریزش مو بسیار موثر باشد. این درمان دوگانه می تواند به علائم اولیه ریزش مو (طاسی با الگوی مردانه و طاسی الگوی زنانه) کمک شایانی کند. بنابراین، اگر به دنبال بهبود سلامت پوست سر خود، رشد مجدد مو یا ترکیب آن با سایر گزینه های درمانی یا داروهای موضعی هستید، میکرونیدلینگ گزینه مناسبی خواهد بود.

تاثیر میکرونیدلینگ برای ریزش مو

به طور خلاصه، یک جلسه میکرونیدلینگ با تحریک جریان خون در پوست سر باعث افزایش رشد مو می شود و در برخی موارد حتی می تواند باعث رشد مجدد مو شود.

میکرو سوزن ها با ایجاد زخم های ریز، جریان خون را در پوست سر تحریک می کنند. این افزایش جریان خون، اکسیژن و مواد مغذی ضروری را به فولیکول‌های موی شما می‌رساند و رشد موی سالم را تحریک خواهد کرد.

طول سوزن اغلب می تواند عاملی باشد که بسیاری از بیماران را از انجام میکرونیدلینگ دور می کند. با این حال، همانطور که از نام آن پیداست، دستگاه‌های میکرونیدلینگ از سوزن‌های کوچکی استفاده می‌کنند.

سوزن ها به هیچ وجه بزرگ نبوده و در واقع آنها بسیار شبیه درما رولر هستند.

میکرونیدلینگ چقدر در رشد مو موثر است؟

تحقیقات نشان می دهد که درمان های میکرونیدلینگ زمانی که با سایر درمان های ریزش مو ترکیب می شوند، نتایج دلگرم کننده ای در تحریک رشد مو ایجاد خواهند کرد.

یک مطالعه که توسط مجله بین المللی تریکولوژی انجام شد، اثر ترکیبی درمان میکرونیدلینگ و ماینوکسیدیل را برای ریزش مو تجزیه و تحلیل کرد. نتایج حاکی از افزایش ۵۰ درصدی رشد مجدد مو در ۸۰ درصد از شرکت کنندگان بود. بنابراین ماینوکسیدیل موضعی و میکرونیدلینگ پوست سر ممکن است در درمان موارد اولیه آلوپسی آندروژنتیک موثر باشد.

در حالی که میکرونیدلینگ می تواند به کاهش اثرات بیماری هایی مانند آلوپسی آندروژنتیک و آلوپسی آره آتا کمک کند، اما در شرایطی که بیماران از طاسی دائمی رنج می برند، موثر نیست. تنها راه حل در این موارد کاشت مو FUE خواهد بود.

مزایای میکرونیدلینگ

یکی از مزایای اصلی میکرونیدلینگ این است که می تواند به افزایش جذب سایر درمان های بازسازی مو کمک کند؛ زیرا لایه رویی پوست سر شکسته شده و در نتیجه مواد بیشتری به فولیکول‌ ها می رسد.

مزایای میکرونیدلینگ به نقل از سایت https://www.harleystreethairtransplant.co.uk/

One of the main benefits of microneedling is that is can also help to increase the uptake of other hair regeneration treatments. By breaking, the top layer of skin, this can increase the absorption rate of the following treatments:

  • PRP therapy
  • Additional Growth Factors (GFC)
  • Minoxidil For Hair Loss
  • Azelaic Acid For Hair Loss

So, if you’re considering other hair loss treatments to bolster and thicken your hair follicles, then it may be wise to consider microneedling as well!

ترجمه فارسی:

یکی از مزایای اصلی میکرونیدلینگ این است که می تواند به افزایش جذب سایر درمان های بازسازی مو نیز کمک کند. با شکستن لایه بالایی پوست، این امر می تواند میزان جذب درمان های زیر را افزایش دهد:

درمان پی آر پی
عوامل رشد اضافی (GFC)
ماینوکسیدیل برای ریزش مو
اسید آزلائیک برای ریزش مو
بنابراین، اگر برای تقویت و ضخیم کردن فولیکول‌های موی خود به درمان‌های دیگری برای ریزش مو فکر می‌کنید، ممکن است عاقلانه باشد که میکرونیدلینگ را نیز در نظر بگیرید!

عوارض جانبی میکرونیدلینگ چیست؟

در حالی که میکرونیدلینگ مطمئناً به تقویت سلامت پوست سر کمک می کند، گاهی اوقات عوارضی را نیز به همراه دارد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

  • کبودی
  • سرخی
  • ترشح از زخم ها
  • تورم
  • درد

تجربه این علائم در ناحیه درمان میکرونیدلینگ بسیار رایج است.

به طور کلی، عوارض جانبی هنگام ترکیب با سایر درمان ها رخ می دهد.

پوست سر شما ممکن است بعد از درمان به آفتاب حساس تر شود. استفاده از ضد آفتاب هر روز توصیه می شود. کلاه همچنین می تواند به محافظت از پوست سر شما در خارج از منزل کمک کند.

یکی دیگر از خطرات میکرونیدلینگ روی سر، احتمال عفونت است. برای جلوگیری از عفونت باید دستورالعمل های پزشک را دقیق اجرا کنید. به طور مثال تمیز نگاه داشتن پوست سر و همچنین استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی تجویز شده برای این موارد توصیه می شود.

در صورت داشتن سایر بیماری های جدی یا اگر سابقه عفونت های مکرر دارید، ممکن است در معرض خطر ابتلا به عفونت باشید.

میکرونیدلینگ مو برای چه افرادی ممنوع است؟

ممنوعیت های میکرونیدلینگ چیست؟ در این قسمت به این موضوع می پردازیم:

افرادی که سابقه آکنه یا اگزما دارند.

افراد دیابتی.

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون یا سایر داروها استفاده می کنند.

همچنین میکرونیدلینگ برای زنان باردار توصیه نمی شود.

هزینه میکرونیدلینگ برای ریزش مو

هزینه میکرونیدلینگ بستگی به تعداد جلساتی که برای شما تجویز می شود دارد. به علاوه درجه بیماری و نوع آسیب به مو نیز تعیین کننده میزان هزینه خواهد بود. از آنجایی که نمی توان عدد ثابتی برای آن در نظر گرفت، پیشنهاد می کنیم جهت اطلاع از هزینه میکرونیدلینگ برای ریزش مو با ما در تماس باشید.

آیا میکرونیدلینگ مو درد دارد؟

هنگامی که دارو را در مطب پزشک تزریق می کنید، از یک سوزن بلند استفاده می شود. برای اینکه دارو به پوست شما برسد، معمولاً سوزن باید از پوست شما عبور کند.

اگرچه در میکرونیدلینگ از”سوزن” استفاده می شود، اما سوزن های ریز مورد استفاده در این روش هیچ شباهتی به سوزن های مورد استفاده برای خون گیری یا بیهوشی ندارند. این سوزن ها بیشتر شبیه سوزن هایی هستند که در طب سوزنی استفاده می شوند.

میکرونیدلینگ از دستگاه هایی با سوزن های ریز استفاده می کند که فقط به لایه های بالایی پوست نفوذ می کنند. این منجر به سوراخ های کوچک می شود و تحویل داروها یا مواد مغذی موضعی را تسهیل می کند و برخلاف سوزن های معمولی که درد ایجاد می کنند، میکرونیدلینگ نسبتا بدون درد است. اگر آن را دردناک می‌دانید، معمولاً می‌توان از یک بی‌حسی موضعی قبل از درمان استفاده کرد تا ناراحتی آن کمتر شود.

معرفی دستگاه های مورد استفاده در میکرونیدلینگ مو

اگر به دنبال درمان میکرونیدلینگ هستید، می‌توانید از میان طیف وسیعی از دستگاه‌های مختلف انتخاب کنید. رایج ترین آنها معمولاً به عنوان درمارولر، درماپن و درما استمپ نامیده می شوند.

دستگاه های میکرونیدلینگ که می توانید برای مصارف خانگی خریداری کنید، عموما جزء دستگاه های حوزه آرایشی و زیبایی محسوب می شوند. این دستگاه‌ها معمولاً سوزن‌های کوچکی دارند که طول آنها ۰.۱۳-۰.۲ میلی‌متر (۱۳۰-۲۰۰ میکرومتر) است. این دستگاه ها فقط به لایه بالایی پوست که اپیدرم نامیده می شود نفوذ می کنند.

دستگاه‌هایی که در کلینیک‌ها استفاده می‌شوند معمولاً دستگاه‌های درجه پزشکی با سوزن‌های بلندتر هستند. طول میکروسوزن ها در دستگاه های درمارولینگ درجه پزشکی بین ۰.۵-۱.۵ میلی متر (۵۰۰-۱۵۰۰ میکرومتر) است. میکروسوزن هایی که حداقل ۱ میلی متر (۱۰۰۰ میکرومتر) طول دارند می توانند به دو لایه بالایی پوست نفوذ کنند: اپیدرم و درم.

استفاده از دستگاه های میکرونیدلینگ درجه پزشکی با سوزن های بلندتر می تواند مزایای بیشتری داشته باشد. هنگامی که میکروسوزن ها سوراخ های ریزی در درم پوست ایجاد می کنند، انواع فاکتورهای رشد و پروتئین های مختلف آزاد می شوند. انتشار این پروتئین ها و فاکتورهای رشد می تواند بر روی مو و پوست تأثیر مثبت بگذارد.

البته دستگاه‌های میکرونیدلینگ درجه پزشکی معمولاً به مردم فروخته نمی‌شوند، به این معنی که شما باید به دنبال کلینیکی باشید که بتواند درمان‌های میکرونیدلینگ را برای شما ارائه دهد. این کلینیک ها اغلب درمان های ترکیبی مانند میکرونیدلینگ با ماینوکسیدیل، فیناستراید موضعی یا پلاسمای غنی از پلاکت را ارائه می دهند.

خلاصه مطلب

ما سعی کردیم در این مطلب به بررسی میکرونیدلینگ مو بپردازیم و فواید و عوارض آن را بررسی کنیم. از آنجایی که این روش باید در مطب  و با دستگاه های مخصوص انجام شود، این مورد را نیز بررسی کردیم و تفاوت دستگاه های خانگی و پزشکی را نشان دادیم. در صورتی که نیاز به مشاوره و یا اطلاعات بیشتر در رابطه با این روش دارید، کافی است با ما در تماس باشید.

مرکز زیبایی ایریس

کلینیک زیبایی ایریس

مرکز زیبایی ایریس، کلینیک تخصصی پوست و لیزر در غرب تهران
با دارا بودن کادری حرفه ای از متخصصین در زمینه خدمات بسیاری از جمله لیزر موهای زائد به طور تخصصی، تزریق بوتاکس، تزریق ژل و انواع فیلر، مزوتراپی سر و صورت، مزونیدلینگ، کربوکسی تراپی، فیس آپ، پیرسینگ ناف و بینی و گوش و انواع ویزیتهای درمانی پوست و مو برای شما مراجعین گرامی آماده خدمات رسانی می باشد و توانسته به بهره گیری از بهترین دستگاه ها و مواد اولیه در کنار تجربه متخصصین، رضایت مراجعین عزیز را جلب نماید.

برچسب ها:

مقالات مرتبط

لیزر موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد بیکینی یکی از روش‌های محبوب برای از بین بردن موهای زائد در خطوط بیکینی است. استفاده از لیزر در مقایسه...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *